USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Лучани незадоволені прибиранням снігу, потрібний результат», – міський голова

22 Грудня 2022 11:40
Луцький міський голова Ігор Поліщук закликав посадовців «Луцькспецкомунтрансу» серйозніше поставитися до своїх обов’язків та краще працювати під час снігопадів, адже лучани незадоволені прибиранням снігу.

Про це йшлося під час оперативної наради у міській раді.

Для утримання в належному стані території Луцької міської територіальної громади в зимовий період задіяно 25 одиниць техніки. Проте Луцький міський голова Ігор Поліщук висловив незадоволення прибиранням вулиць.

«В суботу був перший серйозний снігопад. Не можна сказати, що нічого не робили, але й не можна сказати, що лучани задоволені результатом цієї роботи. Я, як міський голова, теж не зовсім задоволений. Якщо ми дивимося на прогноз погоди і бачимо, що цілий день йтиме сніг, необхідно перед тим посипати дороги сіллю, аби не утворювалася крига товщиною в кілька сантиметрів. У суботу я їздив авто по усьому місту. Були вулиці і проспекти, де ситуація була погана, адже мало солі було використано. Ми боремося не за процес, а за результат», – зазначив міський голова.

Також він акцентував, що в суботу було багато ДТП, закликавши представника «Луцькспецкомунтрансу» не економити сіль, адже лучанам потрібний результат, оскільки це є безпека дорожнього руху.

Водночас міський голова наголосив, що окрему уваги варто приділити селам громади.

«Можливо, в наступні роки доведеться придбати трактор та один посипальний автомобіль, виділивши їх виключно на села», – зазначив Ігор Поліщук.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучани Показати IP 22 Грудня 2022 11:58
Шось не так в тому царстві - ше пару днів тому Осіюк говорив абсолютно протилежне !
Андрій Показати IP 22 Грудня 2022 12:46
вулиця Глієра (район софіі Ковалевськоі) дорогу минулого року зробили але прибирання снігу не зробили! в чому проблема(?
босий Показати IP 22 Грудня 2022 16:22
нічого не треба озвучувати лише робіть свою роботу
До Лучани Показати IP 22 Грудня 2022 16:43
Тут уже не стільки прибирання снігу, а явна роздвоєність у владі ! Хтось каже неправду, а якщо половина влади має одну позицію, а інша протилежну - то в роботі вони вже не забезпечать політичного і синхронного взємозлагодження у своїх діях ! І як результат - на виборах лучани дадуть оцінку сьогоднішнім управлінцям і оберуть ту владу, яка буде хоча би одною командою !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus