USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани просять відремонтувати пішохідну доріжку до обласної лікарні

11 Листопада 2016 11:35
Лучани просять відремонтувати пішохідну доріжку з проспекту Перемоги до Волинської обласної клінічної лікарні.

Про це йдеться на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«Просимо відремонтувати пішохідну доріжку від проспекту Перемоги до проспекту Грушевського (до Обласної лікарні), що проходить між дитячим садочком №32 і школою №15. Та автомобільний доїзд з проспекту Грушевського до дитячого садочку №32, що знаходиться між будинком №24 по проспекту Грушевського та територією (стадіон) школи №15. Доріжкою користуються і школярі, і вихованці садка. Крім того, вагітні та хворі люди добираються доріжкою до обласної лікарні та жіночої консультації», ‒ зазначає автор.

З його слів, автомобільний доїзд важливий тим, що по ньому автомобілі завозять продукти харчування у дитячий садочок №32. Іншого прямого доїзду на територію садочка немає. Ці дороги у вкрай поганому стані у всі пори року.

Підтримати ініціативу можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 11 Листопада 2016 13:37
Волинські новини, чому посилання не відкривається?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus