USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани стали частіше травмуватися на виробництві

18 Листопада 2014 16:44
Спеціалісти відділу охорони праці Луцької міської ради констатують сумну статистику зростання травм городян під час роботи. Також стало більше трагічних випадків, коли від травм лучани помирають.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства сьогодні, 18-го листопада.

«У Луцьку в 2012-му році 51 особа була травмована, а вже у 2013-му році травми тримали 58 людей. Триває таке повзуче зростання травм, хоча, рівень виробництва падає. Окрім того, побільшало і смертей. У 2012-му році загинула одна людина, наступного року 4 людини, троє з яких потрапили у ДТП. Найбільше травматизму стається у галузях будівництва, деревообробки та транспортній галузі», - доповів начальник відділу охорони праці міської ради Володимир Чепурний.

Як пояснює чиновник, що основні причини травматизму – зменшення коштів на охорону праці, оновлення обладнання, закупівлю необхідних спецзасобів захисту, несвоєчасне проведення медоглядів, навчань, інструктажів.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на підприємствах області спостерігається збільшення кількості нещасних випадків зі смертельним наслідком. Протягом 9 місяців 2014 року загинуло 5 осіб проти 3 за відповідний період минулого року, травмовано 82 (проти 84).

Причинами виникнення нещасних випадків є порушення вимог безпеки під час експлуатації механізмів, незадовільний технічний стан засобів виробництва, порушення правил дорожнього руху, порушення вимог трудової і виробничої дисципліни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 18 Листопада 2014 18:58
Тепер більше працюють офіційно і на повне ставку. Тому і випадків більше. А коли працював на чверть ставки за сумісництвом, а решту в карман, то і випадки не оформлялися, оскільки не на основній роботі.
Семен Показати IP 18 Листопада 2014 19:00
Спеціалісти відділу охорони праці Луцької міської ради констатують - может, гнать их в шею - пусть идут поработают, вместо констатують, авось и с ними несчатный случай случится. Пусть попоробуют компенсацию получить.
my_gift Показати IP 19 Листопада 2014 09:46
Скільки того виробництва-а так багато травм :-(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus