USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанин, який побив до смерті матір, раніше вбив батька

11 Квітня 2018 13:57
10 квітня вранці на екстрену лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в квартирі по вулиці Кривий Вал у Луцьку виявлено мертвою 53-річну місцеву мешканку із ознаками насильницької смерті.

Поліція оперативно встановила причетність до скоєння злочину 33-річного сина потерпілої. Зловмисника затримали та оголосили йому про підозру в скоєнні злочину.

Поліцейські з’ясували, що напередодні між 33-річним сином та потерпілою виник конфлікт, внаслідок чого він побив матір. Жінка від отриманих тілесних ушкоджень померла. Тіло з метою встановлення остаточного часу та причини смерті направили на проведення судово-медичної експертизи.
«За підозрою в нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої затриманий її 33-річний син, житель Луцька. Слідчі йому оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зауважу, що правопорушника раніше притягували до кримінальної відповідальності за скоєння вбивства батька через необережність», - зазначив Аркадій Найдич, заступник начальника Луцького відділу поліції.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до восьми років. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
sv Показати IP 11 Квітня 2018 16:38
Звичайно ж, наше гуманне законодавство за вбивство по необережності передбачає умовне покарання.За РЕАЛЬНЕ позбавлення життя - УМОВНЕ покарання.Вбивство є вбивство, якби тоді "посадили" душогуба, то може жінка багато років прожила б...
Вася Інтелігент до sv Показати IP 11 Квітня 2018 17:20
Він відсидів тоді своє,придурку!Тебе б не завадило позбавити волі,за заклики до насильства!
Лучанин до Вася Інтелігент Показати IP 11 Квітня 2018 18:01
Вася!, (це діагноз, чи як верблюда), читай уважніше і не провокуй своїми коментарями, він притягався до кримінальної відповідальності за скоєння вбивства батька через необережність і відсидів це трішки різні трактування злочину. Через вбивство з необережності наш самий гуманний суд в світі багато дає?
Вася Інтелігент до Лучанин Показати IP 11 Квітня 2018 20:35
Маю сумніви,щодо достатнього рівня загального розвитку,щоб ви "червоні комісари" бодай,щось зрозуміли...Та вже не маю вибору,вступивши із вами в дискусію...По суті заданих питань - відповім.Вася-це псевдонім.Ця "істота",як ви "карателі" висловлюєтесь - мій друг дитинства.Сім'я неблагополучна,випивали всі члени родини.Що і як саме там трапилось знає тільки винуватець!Людина добра і працьовита,коли в тверезому стані,звісно.Так,що лишіть при собі ці "недорозвинені коментарі,на рівні дітей із затримкою психічного розвитку"!Вас послухати,так всіх треба "рубати від плеча",за любу провину...Та проблема в тому,що ви імбецили та олігофрени...Тому ніколи не зможете зрозуміти,що це біда!Для всіх...І для винуватця також!Це моральна травма із якою йому жити!Це його найбільше покарання!Він точно цього не хотів!Цього хотів лише "чорт" чи "біс",який керував ним через горілку і керує вами всіма,щоб ви забули про доброту й співчуття і писали свої огидні коментарі!Неможливо змінити,щось на краще за допомогою злості,нанависті й всього того негативу,який виривається із ваших "відсталих" писульок! P.S.Наші гуманні закони,які недодають терміну позбавлення волі,обов'язково,сподобаються вам,коли ви шановні,своєю жовчю притягнете якусь біду собі "на гриву"...
Вася Інтелігент до Лучанин Показати IP 11 Квітня 2018 20:48
Та й ,взагалі, "Лучанин" ви звідки до нас приїздили?Можливо,у вас краще виходитиме творити "своє правосуддя" у рідному колгоспі!?
Лучанин Показати IP 11 Квітня 2018 17:13
Які від семи до вісьми, Ви що, з глузду зїхали, він знищив своїх батьків, ця істота немає права на існування!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus