USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанин порізав «непроханого гостя» канцелярським ножем

11 Квітня 2013 13:14
Чоловік порізав свого знайомого канцелярським ножем, бо той «ломився» у його дім, аби випити.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Постраждалий пішов до свого знайомого з метою вжити алкоголь. Проте господар будинку не впускав «непроханого гостя» до себе. Чоловіки почали сперечатися, під час чого власник квартири і завдав гостю рани канцелярським ножем.

Виявилося, що перед інцидентом постраждалий зловжив алкоголем. Випитого здалося чоловікові замало, тож він вирішив піти до знайомих, аби продовжити випивати.

Постраждалого доправили каретою «Швидкої медичної допомоги» в Луцьку міську клінічну лікарню. У нього була різана рана вушної раковини та волосяної частини голови. Нападника затримали правоохоронці.

Наразі у справі відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus