USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанин став чотирикратним рекордсменом світу з пауерліфтингу

6 Жовтня 2009 10:01
Луцький міський голова Богдан Шиба розповів про те, що із 1 по 4 жовтня в Ростові-на-Дону у Росії відбувся перший безекіпіровочний Чемпіонат світу із пауерліфтингу та жиму лежачи за версією AWPCWPC. У складі збірної України взяв участь у змаганнях лучанин. Про це 6 жовтня йшлося під час щовівторкової прес-конференції луцького керманича, – інформує репортер «Волинських Новин».
18-річний мешканець обласного центру Волині Сергій Брагін виступав у категорії до 60 кілограмів. Із першої спроби спортсмен перевищив рекорд світу (115 кілограмів) на 12,5 кілограма та виконав норматив майстра спорту міжнародного класу. Кожний наступний підхід був також вдалим і перевищував попередній, ним же встановлений рекорд. На останній четвертій спробі пан Брагін встановив рекорд світу – 140 кілограмів.
У підсумку лучанин Сергій Брагін став чотирикратним рекордсменом світу, чемпіоном світу і абсолютним чемпіоном у своїй ваговій категорії серед юнаків. Тренером спортсмена є майстер спорту міжнародного класу, тренер-методист клубу «Юніверс» Сергій Верещак. Виступ жителя обласного центру Волині відбувся завдяки підтримці луцького мера Богдана Шиби. Останній навіть пояснив журналістам різницю у змагання із екіпіровкою і без неї.
Спортсмен Сергій Брагін також розповів, що цим видом спорту займається із 16-річного віку, а почав він із жиму у 40 кілограмів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2009 12:56
+1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus