USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Лучанин на чемпіонаті України з бразильського джиу-джитсу виборов 4 медалі

9 Березня 2021 18:55
Два чемпіонати України з бразильського джиу-джитсу відбулися в Києві 6-7 березня.

На змаганнях волинський спортсмен і тренер клубу GARDA Олександр Устимович виборов 4 медалі різного ґатунку. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

6 березня на чемпіонаті світу AJP Tour Kyiv International Pro - Gi & No Gi, в якому взяло участь близько тисячі учасників з 18 країн світу, борець посів друге місце у версії Gi (в кімоно) та виборов бронзу у версії No Gi (без кімоно).

7 березня Олександр Устимович виборов золото у чемпіонаті Ukraine National Challenge Kyiv Gi No Gi у версії Gi (в кімоно) та срібло у версії No Gi (без кімоно). За два дні луцький борець провів 10 сутичок у ваговій категорії до 77 кілограмів серед синіх поясів та був єдиним представником Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus