USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Лучеськ півмарафон 2017»: дводенний формат*

10 Серпня 2017 14:05
Уже незабаром лучани та гості міста зможуть долучитися до проведення масштабного дійства та взяти участь у велоперегонах, «кольорових» пробігах із фарбами холі, показових виступах, фан-зустрічах та, головне, у забігах на різні дистанції (5, 10 та 21 кілометр).

Бігове змагання «Лучеськ півмарафон 2017» стартує 9 вересня та триватиме два дні. Першого на учасників чекатиме більш розважальна програма, а головні дійства проходитимуть на Замковій площі, а другого, своєю чергою, відбудуться забіги та вручення подарунків.

Про детальні плани проведення заходу його організатори розповіли на прес-конференції 10 серпня.

Як повідомив керівник відділу маркетингу компанії «Дмитрук» Тарас Скорупський, оскільки забіг «Лучеськ півмарафон 2016» пройшов досить успішно і сподобався як дорослим, так і дітям, ще торік виникла ідея повторити захід, але дещо змінивши його формат.
Так, цього року, окрім спортивного клубу «Лучеськ», організатором марафону виступила команда компанії «Дмитрук», яка минулого року надавала спонсорську підтримку заходу. Долучення компанії «Дмитрук» як співорганізатора дозволило збільшити бюджет дійства та розширити кількість залучених до його проведення осіб.

«Першочергове завдання заходу – це не проведення події лише заради її проведення. Ми також не маємо на меті досягти якихось комерційних результатів. Захід покликаний популяризувати здоровий спосіб життя, зокрема біг, а також сімейні цінності. Ми хочемо, аби такі події проводилися частіше в місті», – акцентував Тарас Скорупський і додав, що цього року вдалося більше попрацювати над маршрутом і брендуванням заходу.
Окрім того, сама дата проведення дійства теж невипадкова, адже 9 вересня відзначається День фізичної культури та спорту. І для того, аби свято дійсно запам’яталося, організатори вирішили розтягнути його на 2 дні. Саме для цього було налагоджено співпрацю з оргкомітетом «Lutsk Food Fest» і домовлено об’єднати спортивний захід із фестивалем «М’яса та пива» у замку Любарта, аби, зокрема, гості міста мали можливість на довше затриматися в Луцьку.

Представник спортивного клубу «Лучеськ» Ігор Спасовський, своєю чергою, поділився, що цього року організатори очікують, що до півмарафону доєднаються 1000–1200 бігунів. Уже зараз близько 500 осіб зареєструвалися на забіг. До того ж, компанії міста мають змогу долучатися до заходу усім колективом, що допоможе їм, зокрема, налагодити командну роботу. Також організатори подбали й за дітей, для яких влаштують старти на 100, 500 та 1000 метрів.
Окрім того, вже тривають безкоштовні підготовчі заняття, які проводить для зареєстрованих учасників професійний тренер. Тренування відбуваються тричі на тиждень: у вівторки та четверги на стадіоні «Авангард» о 19:00, а в неділі в центральному парку імені Лесі Українки о 8:30.

Відзначимо, що до пакету учасника, який долучається до «Лучеськ півмарафон 2017», входять медаль фінішера, мультифункціональна пов’язка, вхід на фестиваль «М’яса та пива» та сувеніри від спортивного клубу «Лучеськ». А учасники, які фінішують першими, отримають грошові та матеріальні призи.

Деталі – тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus