USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Лукашенко побачив в Україні «центр», що керує революцією в Білорусі

15 Листопада 2020 14:53
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що протестами у Білорусі нібито керує спеціально створений «американцями» центр, що знаходиться в Україні.

Про це він розповів в інтерв’ю іноземним журналістам, передає Еспресо.TV з посиланням на Ліга.net.

На його думку, мета діяльності цього «центру» – «зламати державний лад і зробити Білорусь провінцією Польщі».

«А ми ж знаємо, хто в цих центрах сидить – американці, до єдиної людини. І, на жаль, створили центр в Україні для роботи проти Білорусі. Ми його бачимо, цей центр», – підкреслив Лукашенко.

Він вважає, що саме цей «центр» причетний до появи у Білорусі чотирьох українських анархістів, які, як він сказав, підпалили кілька будівель і автомобілів, після чого їх затримали.

«Ми бачимо, хто сьогодні намагається зіграти на радикалізації того, що відбувається в Білорусі. Справа не у внутрішній ситуації, нас розгойдують з усіх боків», – зазначив Лукашенко.

Увечері 13 листопада Лукашенко виступив із сенсаційною заявою та сповістив про свою готовність виїхати до Росії, але «не під тиском». Це сталося після того, як кількома годинами раніше, обрана 9 серпня цього року президенткою Білорусі Світлана Тихановська пообіцяла амністію тим білоруським силовикам, які заарештують Лукашенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 15 Листопада 2020 15:28
Теж новину знайшли. Жінка Ющенка цереушниця, і брат супрунихи. Кгб Білорусі ще не показало наших активістів, яких затримали.
скептик до Анонім Показати IP 15 Листопада 2020 16:28
ти краще порахував би всіх кгбістів і фсбешників в Україні
Таки так Показати IP 15 Листопада 2020 16:50
Правильно сказав Олександр Григорович. З України закордонні господарі зробили плацдарм для своїх темних справ, а наші, як собачки, біжать попереду господарів. Був майдан, почалося ато, вибори - Лукашенко ж не втручався в наші справи. А наша влада як пес нацькований гавкає.
333 до Таки так Показати IP 15 Листопада 2020 22:50
Всі погані. Тільки Путін миротворець. Білий і пухнастий. Уперед - Чемодан.Вокзал. Камчатка.
Також Показати IP 15 Листопада 2020 22:36
Не просто так він уе сказав. Самопроголошеною якраз є Тихановська, а не Лукашенко. Ми стали колонією, тепер з Білорусії таке ж хочуть зробити
Не також до Також Показати IP 16 Листопада 2020 22:58
Вали до кацапів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus