USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк довів свою конкурентоспроможність. ФОТО

15 Листопада 2012 16:27
Представник від Луцька взяла участь у завершальній частині американського проекту з міжнародного розвитку. Місія проекту - надати фахову і технічну допомогу містам у підвищенні своєї конкурентоспроможності.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Завершальна конференція проекту Агентства США з міжнародного розвитку «Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність» (USAID ЛІНК) відбулася 13-14 листопада в Ірпені, що у Київській області. Участь у ній взяла начальник відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради Наталія Бунда.



На конференції відбулося підбиття підсумків та представлення результатів співпраці проекту ЛІНК з містами-партнерами. Нагадаємо, що метою проекту є надання фахової і технічної допомоги містам та економічним регіонам у підвищенні своєї конкурентоспроможності.

Завдяки співпрці Луцька з проектом відбулися помітні зрушення у туристичній сфері. Так, до прикладу, за підтримки ЛІНКу вперше у місті було проведено «Відкриття туристичного сезону», що супроводжувалося рядом заходів, найважливішими з яких було оприлюднення календаря подій Луцька на 2012 рік, надання готелями та ресторанами спеціальних знижок для туристів та театралізована екскурсія «Історія однієї вулиці».



Експерти проекту надавали консультаційну та технічну допомогу у підготовці до відкриття Центру туристичної інформації та послуг Луцької міської ради, розробки офіційного туристичного сайту, підготовки Луцька до участі у міжнародних виставках, зокрема, й до міжнародної виставки ІТВ 2013 у Берліні.

На завершальній конференції проекту Наталія Бунда виступила з презентацією «Луцьк – туристичний центр Волині», в якій розповіла про унікальний туристичний потенціал міста та вагомі результати співпраці міської влади із проектом. Посадовець подякувала координатору з програм розвитку туризму в регіонах України проекту ЛІНК Геннадію Друзенку за професіоналізм та підтримку розвитку туризму в обласному центрі Волині.

До того ж фахівця з туризму нагородили Почесною Грамотою Луцького міського голови Миколи Романюка «За активну співпрацю з Луцькою міською радою, вагомий особистий внесок та підтримку розвитку туризму у місті Луцьку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus