USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька громада провела в останню дорогу захисника Ігоря Козачука

23 Травня 2023 15:40
Жителі міської територіальної громади попрощалися з військовослужбовцем, який віддав життя, захищаючи Україну від російських окупантів. Сьогодні, 23 травня, у Кафедральному соборі Святої Трійці відспівали Ігоря Козачука.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

49-річний лучанин Ігор Козачук був призваний на військову службу за мобілізацією до складу військової частини на посаду головного сержанта 2-го стрілецького взводу 2-ї стрілецької роти. Загинув патріот 18 травня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Часів Яр Донецької області.
До спільної молитви за упокій його душі разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко та заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт.
Після завершення панахиди домовину з тілом Героя прощальною ходою пронесли Театральним майданом. У цей момент лучани, віддаючи останню шану загиблому, утворили живий коридор і прихилили коліна перед захисником. Поховали Ігоря Козачука на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus