USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцька поліція пояснила причини великої кількості битих авто під райвідділком

26 Жовтня 2016 14:02
Проходячи повз Луцький райвідділ поліції, вздовж вулиці Боженка можна побачити досить специфічний автопарк. Машини сильно ушкоджені, деякі – до погано впізнаваного стану. Очевидно – після серйозних ДТП.

Причини такої кількості битих авто пояснив начальник слідчого відділення Луцького районного відділення поліції майор поліції Іван Філонюк, - пише Район.Луцьк.

«У нас опиняються автомобілі після автопригод, коли не вдається одразу встановити винуватця зіткнення, зокрема, коли жоден із учасників ДТП не визнає себе винуватцем. У цьому випадку винного у спричиненні аварії повинно встановити слідство, а визнати його таким – суд. Надто, коли йдеться про серйозні наслідки, такі як, наприклад, середнього або важкого ступеня тілесні ушкодження. На весь цей час, аби забезпечити об'єктивність експертизи транспортних засобів, запобігти сторонньому втручанню в після аварійний стан авто, доводиться залишати їх тут», – розповів майор поліції.

З його слів, рекордно короткий термін від вчинення ДТП до винесення ухвали суду становить 10 днів. Зазвичай справи розглядаються значно довше, часто – роками.

Тому автомобілі стоять просто попід вікнами відділку. Це лише останні «надбання» поліцейських Луцького району – переважна частина «колекціЇ» займає увесь внутрішній двір. На перспективу довелося навіть газон при вході защебенити під майданчик для відстою автомобілів, оскільки зараз під установою практично немає місця для паркування патрульних авто та особистого транспорту співробітників та відвідувачів.

Поліцейські нарікають на безвідповідальність водіїв, зокрема – у сільській місцевості. Із моменту скасування ДАІ рівнеь аварійності в районі значно збільшилась, і лише останнім часом ситуація почала покращуватися.

Тож укотре правоохоронці застерігають водіїв від порушення правил дорожнього руху, адже це може спричинити тяжкі наслідки не лише для автомобілів, але й для здоров'я та життя людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus