USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Луцька радійниця запустила подкаст про видатних українців, яких знищила Росія

12 Жовтня 2022 00:19
Подкаст «Знакові постаті України: їх вбивала росія» запустила луцька радійниця Анастасія Передрій. Це серія аудіозаписів про видатних українських митців, які були знищені тоталітарним режимом.

Всього у сезоні 15 епізодів, кожен з яких розповідає історії про людей, які боролися за нашу державність і відвойовували право бути українцями. Подкаст доносить аудиторії правду про те, як століттями радянська влада, тоталітарна система, росія нищить наш цвіт, наших митців, нашу мову, наші традиції, нашу культуру.

«Проєкт має, швидше, ознайомчий характер. За орієнтовно 10 хвилин в кожному випуску встигаю розповісти не стільки детальну біографію та аналіз творчості митців, скільки про підступні методи росії в знищенні українського цвіту нації і те, яку велику кількість доробку ми не дорахувалися через репресії», – розповіла авторка та ведуча подкасту.

Подкаст «Знакові постаті України: їх вбивала росія» доступний на зручних платформах, як-от SoundCloud, Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify. Проєкт реалізовано за підтримки Українського культурного фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А Показати IP 12 Жовтня 2022 11:25
Хто така *радійниця*?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus