USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі діти передали послання бійцям АТО

27 Липня 2014 14:53
Діти єднають Україну своїми малюнками. Так, луцька малеча підготувала послання для військових, хто родом зі Сходу, натомість діти з тих країв готують звернення волинським захисникам Батьківщини.

Захід відбувся сьогодні, 27-го липня, в Луцькому зоопарку.

Організатор заходу «Пишаємося Україною» завідувач клубу «Патріот Батьківщини» Віталій Поліщук розповідає, що така ідея обміну малюнків - підтримка для військових - виникла у них спільно з культурними діячами міста Павлоград, що на Донеччині.

«Нам на зустріч пішли в зоопарку й ми принесли кольорові олівці, папір, аби маленькі волиняни висловили свою підтримку українським військовим, які родом зі Сходу. Ці малюнки передамо в Павлоград волонтерам, а ті - військовим. Таку акцію проведуть і в них, де підготують малюнки для волинських військових. Ми це зробили, аби наші герої відчували підтримку не лише із домівки, а й від усієї України», - розповідає Віталій Поліщук.

Діти малювали Прапор України, яскраве сонце, домівку, писали, аби військові поверталися додому живими й з перемогою.

«Я намалювала сонечко, щоб воно світило там, на війні, нашим захисникам. Хочу, щоб був мир в Україні і не було війни», - каже маленька Катруся.

Окрім малюнків, діти робили літачки, аби солдати завжди мали підтримку авіації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus