USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Луцькі муніципали попереджають жителів Старого міста про сміттєвий контроль

29 Червня 2022 12:59
Із 29 червня луцькі муніципали проводитимуть роз’яснювальну роботу та видаватимуть приписи щодо встановлення контейнерів для побутових відходів мешканцям Старого міста. Усе для того, аби забезпечити дотримання належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць, а також не допускати порушення Правил благоустрою міста, зокрема запобігати утворенню стихійних сміттєзвалищ біля Луцького замку.

Про це повідомили у Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

"До уваги мешканців приватних домоволодінь у Старому місті!!! Уже не перший рік під стінами перлини Волині – Луцьким замком – спостерігається, як частина мешканців приватного сектору здійснює складування різноманітного сміття.
Відділом контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти продовжується робота щодо забезпечення дотримання п.п. 3.1.5 Правил благоустрою міста Луцька (суб’єкти благоустрою при поводженні з відходами зобов’язані мати чітко визначене місце для видалення і тимчасового захоронення відходів, контейнери (ємкості) для відходів) на території Старого міста, а саме:

– вул. Замковій;
– вул. Плитниці;
– вул. Драгоманова;
– вул. Данила Галицького;
– вул. Троїцькій;
– вул. Кафедральній;
– вул. Кочерги;
– вул. Караїмській;
– вул. Галшки Гулевичівни.
Читати ще: Луцькі муніципали попереджають про штрафи за стихійні сміттєзвалища й просять вчасно косити траву

Звертаємо увагу власників приватних домоволодінь, які не придбали індивідуальні контейнери, зробити це потрібно до 7 липня 2022 року", – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus