USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі ЖЕКи отримали по 500 літрів розчину для дезінфекції під‘їздів

23 Березня 2020 14:11
У рамках профілактичних заходів щодо поширення коронавірусної інфекції луцьким ЖЕКам видали по 500 літрів розчину для дезінфекції під‘їздів.

Про це повідомляє у фейсбуці радник міського голови Ігор Поліщук.

«Учора кожному ЖЕКу доставлено по 500 літрів дезінфекційного розчину на основі гіпохлориту натрію для обробки під’їздів. На позачерговому засіданні виконкому з резервного фонду будуть виділені кошти на кожний ЖЕК для придбання засобів захисту для працівників, що будуть здійснювати дезінфекцію та засобів розпилення дезінфекційного розчину.

Кожен під’їзд має оброблятися дезінфекційним розчином щонайменше раз у три дні. Оброблятися в першу чергу будуть поручні, кодові замки, домофони, дверні ручки дверей у під’їзди, ліфти та кнопки ліфтів, підлога», – йдеться в повідомленні.

Вказані роботи з дезінфекції стартують сьогодні після обіду.

До керівників ЖЕКів доведено до відома, що за халатне ставлення до даного виду робіт буде наступати відповідальність у вигляді фінансових штрафних санкцій та дострокового розірвання контракту.

Як повідомлялося раніше, головам луцьких ОСББ безкоштовно видають дезінфекційний розчин для під‘їздів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Отакої Показати IP 23 Березня 2020 14:38
В нас немає вже ніяких ЖЕКів,а є управлінські компанії.У деяких немає ніяких договорів,то що ви збираєтесь розривати???Раз у три дні?Для чого тоді це все?
Лучанин Показати IP 23 Березня 2020 14:56
А спеціалістів для даного виду робіт ЖЕКи мають? На скільки під'їздів вистачить тих 500 літрів? Навіщо нам обласна дезінфекційна служба?
Олена Показати IP 25 Березня 2020 14:36
А У Львові тільки постери, цікаво до якого місця їх прикладати, щоб від коронавірусі врятувати мешканців?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus