USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі дзюдоїсти здобули три «золота»

20 Лютого 2012 15:05
На Всеукраїнському турнірі з дзюдо, присвяченому пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів, луцькі спортсмени вибороли три золоті нагороди.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міськради.

На турнір до Луцька завітали близько 200 спортсменів з Києва, Львова, Вінниці, Сум, Миколаєва, Рівного, Києва та Київської області, Гомеля (Білорусь).

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт передав вітання учасникам змагань від мера Миколи Романюка та луцьких депутатів.
«Такі турніри сприяють гідному вшануванню пам’яті воїнів, які безстрашно виконували свій обов’язок на полі бою, незважаючи ні на власне здоров’я, ні на власне життя. Країна, яка шанує воїнів-героїв має майбутнє», – вважає секретар міської ради.

Спортсмени змагалися за перемоги в одинадцяти категоріях. У трьох з них перемогу здобули господарі змагань. Зокрема у категорії 66 кілограмів перше місце виборов Олександр Хомов, у категорії 73 кілограми – Євген Вігловський та у категорії 100 кілограмів і більше – Роман Горошкевич.

Змагання відбулися на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus