USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі «рукопашники» привезли срібло з Білорусі. ВІДЕО

15 Листопада 2011 15:14
Друге місце у Міжнародному турнірі з рукопашного бою, що відбувся у Бресті, посів луцький «Рубіж».

Про це інформують «Риановости».

У легкоатлетичному манежі в Бресті 12 і 13 листопада проходив Міждержавний турнір з рукопашного бою пам'яті Дмитра Гвішиані - курсанта, посмертно нагородженого орденом «За особисту мужність».

У турнірі брали участь 175 спортсменів з клубів Білорусі, Росії та України. Змагання проводилися у трьох вікових групах: старша юнацька - 16-17 років, юніори - 18 -19 років, дорослі - 20 років і старше.

Протягом двох днів на татамі зустрічалися техніки різних напрямків рукопашного бою. Глядачі на трибунах підбадьорювали спортсменів тупотом ніг і оплесками. Гучні і хльосткі вигуки тренерів та друзів змушували збирати волю в кулак і битися до перемоги.

За результатами змагань 3 місце посіла команда БФСО «Динамо» (Білорусь, Брест), друге – «Рубіж» (Луцьк, Україна). Перше місце та перехідний кубок з рук Бойкхана Мелікова (дідусь Гвішіані) отримала команда клубу «Бусідо» (Білорусь, Брест).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus