USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі школярі зможуть не ходити на фізкультуру?

8 Жовтня 2008 10:35
Начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель наголосив на детальному медогляді школярів міста. Про це 8 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
За його словами, якщо тільки є порушення зі здоров’ям – не треба давати великих навантажень дитині на уроці фізкультури. «Нехай краще ходять на спецгрупу», – зауважив він під час наради із колегами.
Причиною для такого рішення пана Кошеля, за його словами, стали випадки по Україні, коли на уроках фізкультури помирали діти. Тому головний луцький медик наголосив на необхідності проводити більш детальний огляд школярів і при виявленні відхилень у здоров’ї давати їм менші навантаження та записувати відвідувати спецгрупи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ірина Показати IP 8 Жовтня 2008 11:02
А я - жертва шкільної фізкультури. Колись змушували перекидатися через голову - зійшов диск в спині. Вже 10 рокві минуло, а все болить. Не думають вони про дітей, вони думають про загальний показник виконання нормативів.
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2008 12:05
підтрмую !!!я теж не любив фізру у школі.
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2008 12:40
а я - за фізкультуру. бо є здібні діти, які не проявляють себе в інших галузях науки, а лише на фізрі. а потім ми всі гордимося, коли на якихось змаганнях наші діти виграють.
tequilko Показати IP 8 Жовтня 2008 12:59
краще замість фізкультури займатись спортом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus