USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Луцькі тролейбуси роблять занадто короткі зупинки

22 Вересня 2008 16:11
Неповносправні мешканці Луцька не можуть користуватись тролейбусами через те, що вони роблять надто короткотривалі зупинки. Цю проблему озвучила голова Волинського обласного фонду активної реабілітації неповносправних Ганна Гапанюк під час наради комісії з виконання програми «Доступність інвалідів до інфраструктури», – повідомляє 22 вересня репортер «Волинських Новин».
 
«Я тролейбусом можу їздити лише раз на місяць. Бо при виході з нього мені двері завжди б’ють по спині», – поскаржилась пані Гапанюк. За її словами, неповносправні лучани просто не встигають вчасно вийти з електротранспорту через певні фізичні вади.
 
Заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська пояснила цю проблему з фінансової точки зору. Як вона розповіла, скоротили час зупинки для того, щоб збільшити обіг маршрутів і, відповідно, заробити за день більше коштів. За її словами, працівникам електротранспорту і без того вже місяць затримують зарплату.
 
Як вихід із ситуації Лариса Соколовська запропонувала неповносправним звернутись із цим проханням до директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Івана Кубіцького та взяти участь у внутрішній нараді. Пані Соколовська впевнена, що тільки таким чином можна буде досягнути результату, викликавши розуміння як керівництва електротранспорту міста, так і звичайних працівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus