USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі умільці виготовляли амфетамін з доступних засобів. ВІДЕО

11 Червня 2009 15:11
Підпільна нарколабораторія, недавно викрита на Волині, була майже готова до промислового виробництва синтетичного наркотику амфетаміну. Про це під час брифінгу управління Служби Безпеки України у Волинській області розповів виконувач обов’язків начальника відділу по боротьбі з організованою злочинністю УСБУ у Волинській області Костянтин Мацера, – повідомляє 11 червня репортер «Волинських Новин».
 
Начальник управління СБУ на Волині Віктор Андрейчук зазначив, що певних моментів цієї справи не можна розкрити. Пан Андрейчук мотивував це таємницею слідства.
 
Костянтин Мацера розповів, що для затримання злочинної групи довелося залучити багато людей і широкий спектр оперативно-розшукових заходів. За словами пана Мацери, один із хіміків розробив новий спосіб отримання амфетаміну з хімічних речовин, які є у вільному продажу. Нарколабораторія розташувалася на території одного з хімічних підприємств Луцька, маскуючись під фотолабораторію. При цьому собівартість кінцевого продукту була малою, а якість – високою. Лабораторія діяла кілька місяців і за день могла виготовляти від 50 до 150 грамів наркотику. Начальник відділу зазначив, що ще трохи – і злочинці могли виготовляти амфетамін промисловим способом.
 
Пан Мацера зазначив, що виробники амфетаміну безпосередньо його збутом не займалися, лише продавали посередникам. Продукція підпільної нарколабораторії поширювалася в обласному центрі та кількох інших великих містах Волині.
 
На думку Віктора Андрейчука, добре те, що злочинну групу викрили на початковій стадії роботи. Слідство по справі вже розпочалося.
 
Довідково:
 
Працівники СБУ затримали десятьох осіб, причетних до незаконного виготовлення і збуту синтетичного наркотику амфетаміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наркоша Показати IP 11 Червня 2009 16:07
[вирізано - цензура] накрыли нашу точку!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus