USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі ветерани створюють приклад, що жити можна і треба

2 Грудня 2008 16:09
Сьогодні, 2 грудня, у примішенні Народного дому «Просвіта» відбулися урочистості з нагоди Дня інваліда,– інформує репортер «Волинських Новин».
Ініціаторами проведення заходу стала Луцька міська організація ветеранів України. Присутніх привітав її голова Валерій Севрюков, який зазначив, що організація об’єднує 44 тисячі ветеранів міста Луцька.
«14,6 тисячі лучан із цієї кількості – інваліди, 108 – військові ветерани, 605 осіб – інваліди війни та 9,2 тисячі людей – інваліди загального захворювання», – розповів пан Севрюков. Як наголосив Валерій Севрюков, «це не сумний день. Бо ми є творці майбутнього. Ми створюємо приклад, що можна жити і треба жити».
З привітанням ветеранів громади міста виступила волонтер клубу «Надія» луцької гімназії №21 Іванна Сагайдан. За словами Валерія Севрюкова, це одна з тих шкіл Луцька, «котра дарує тепло нашим ветеранам». Тому колектив «Надії» отримав грамоту Луцької міскради «за велику плідну волонтерську роботу серед пенсіонерів та інвалідів громади Луцька». Також на святі нагородили інших волонтерів-активістів.
Окрім того, на урочистостях озвучили лист-подяку від ветеранів Луцька міському голові Богдану Шибі. Завершилося дійство святковим концертом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus