USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцькому військовому госпіталю подарували wi-fi

25 Червня 2016 12:26
Громадське формування «Варта порядку» та Спілка волинських десантників «Ніхто крім нас» на честь дня заснування Луцького гарнізонного військового госпіталю подарували пацієнтам Інтернет.

Про це повідомляє «Волинь.Інфо».

Уже 75 років, як цей госпіталь був заснований. Відкрили його на другий день війни – 23 червня 1941 року. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, вчора, 24 червня, з нагоди річниці заснування госпіталюу Луцьку відбулися урочистості за участю працівників закладу, владців, представників військових частин, які безпосередньо стикалися з роботою закладу..

ГФ «Варта порядку» подякувала начальнику госпіталю, заслуженому лікарю України, полковнику медичної служби Олександру Хоменку за високий професіоналізм працівників госпіталю, адже заклад добре знаний серед військовослужбовців. Госпіталь приймає на лікування військовослужбовців із усієї України. Тут є хороша матеріальна база та висококваліфіковані лікарі для надання як медичної допомоги, консультацій так і проведення операцій.

Активісти громадського формування подарували для закладу принтер та роутери для того, щоб у госпіталі був вільний wi-fi.

Також свої привітання висловив і голова Спілки волинських десантників «Ніхто крім нас» Олександр Волянюк та від імені Спілки зобов’язався облаштувати безкоштовний Інтернет для воїнів АТО, які перебувають тут на лікуванні та реабілітації.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Угу Показати IP 25 Червня 2016 15:47
А якщо їм комп'ютера подарують то там напевно взагалі військовий парад проведуть)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus