USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцькводоканалу» виділили гроші на мулосос

25 Січня 2017 11:11
Депутати міської ради проголосували за виділення більш як півмільйона гривень на придбання спецавтомобіля для комунального підприємства.

Про це стало відомо під час засідання чергової 18 сесії, 25 січня.

Директор департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова повідомила, що торік підприємству міська рада передбачила кошти на придбання мулососа. Підприємство оголосило тендер і визначило постачальника. Та «Луцькводоканалу» не вистачило коштів, щоб розплатитися за спецавтомобіль. Тож, депутатам пропонували внести зміни до бюджету, відповідно до якого 617 тисяч гривень виділили на мулосос.

Зауважимо: мулосос – прилад для вакуумного очищення вигрібних ям, септиків, колодязів, каналізаційних мереж, відстійників від мулу і нафтошламу, а також транспортування відходів до місця утилізації. Фактично, це - вантажний авто біль на базі шасі МАЗ з бочкою і насосним обладнанням.

Фактично, зараз підприємство лише проганяє мул з одного відстійника в інший, не відкачуючи його і промиває трубопроводи.

Урешті, депутати підтримали виділення коштів для «Луцькводоканалу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus