USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьким школярам показали, як працює «Патріот». ФОТО

13 Жовтня 2010 14:41
Волинські рятувальники провели відкритий урок з правил безпеки для учнів школи №24 обласного центру, що відбувся у рамках тижня знань правил безпеки життєдіяльності.
Під час лекції, що супроводжувалася слайдами та відеоматеріалами, діти дізналися про основні причини пожеж, на власні очі побачили руйнівні наслідки людської недбалості та переглянули фільм про роботу пожежно-рятувальної служби, підготовлений працівниками головного управління МНС та навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності. Про це повідомили у центрі пропаганди ГУ МНС в області.
Н ашкільному подвір’ї школярі мали змогу побачити пожежний автомобіль та спецавтомобіль «Патріот». Діти дізналися про можливості застосування аварійно-рятувального інструменту, а також побачили його у дії. Вони спілкувалися з рятувальниками, приміряли їх бойовий одяг та спорядження. Рятувальники дозволили хлопцям подати воду на гасіння умовної пожежі, посидіти за кермом машини та ввімкнути сирену.
Напередодні в навчальному закладі проводився конкурс художніх робіт на тему «Зробимо життя безпечним», участь у якому взяли учні 5-7 класів. Працівники МНС, переглянувши роботи школярів, підбили підсумки конкурсу й нагородили переможців подарунками: блокнотами, ручками з символікою МНС та яскравими ілюстрованими художніми виданнями з правил безпеки для школярів.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus