USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький депутат передав сільській школі спортінвентар. Фото

6 Квітня 2017 15:08
Депутат Луцької міської ради від фракції УКРОП Сергій Шкода подарував загальноосвітній школі в Хряську, що у Маневицькому районі, спортінвентар та новий сучасний принтер. У сільській школі, де навчаються 28 дітей, здобував знання і сам Сергій Іванович.

Тож 4 квітня депутат приїхав у гості в рідну школу, аби поспілкувався з учнями і вчителями, дізнатися, чим нині живуть невеликі сільські навчальні заклади. Також він вручив дітям спортивний інвентар: м’ячі, скакалки, хулахупи, спортивні килими, бадмінтон. Діти відразу взялися до ігор із новеньким приладдям. А рідній школі Сергій Шкода подарував новий сучасний принтер «три в одному», а також запас паперу.

«Усі ми знаємо про ті непрості реалії, в яких нині знаходяться не тільки сільські школи, але і загалом жителі сіл, – зазначив Сергій Шкода. – І хоча учнів у таких школах із року в рік меншає, адже молоді люди стараються масово виїжджати до міст, ці дітки також потребують найкращого дитинства та найкращих можливостей. Свого часу я теж вчився у цій же школі і маю приємні дитячі спогади про цей період. Знаю, що головне для досягнення успіху в житті – бути людиною. Насправді успіх залежить від звичайних речей – порядності, самодисципліни, від праці і цілеспрямованості. Вчителі цієї школи вчать діток доброті, людяності, взаємоповазі, дають їм необхідні для їхнього віку знання. Радісно бачити, як діти радіють і грають у рухливі ігри. А обов’язок нас, дорослих, робити все, аби діти мали щасливе дитинство».

Директор школи Лариса Дмитрівна Басюк зізналася, що для їхньої школи приїзд колишнього учня – це справжнє свято, та щиро подякувала Сергію Івановичі за увагу та підтримку.

А Сергій Шкода зі свого боку пообіцяв і надалі підтримувати цей дружній колектив учнів та учителів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ЗОШ Хряськ Показати IP 6 Квітня 2017 18:47
Колектив учнів, батьків та вчителів щиро вдячні за такі доречні подарунки. Хай добро повертається вам сторицею!
Бе Показати IP 6 Квітня 2017 18:54
Я не депутат і регулярно дарую школі, де навчався, системні блоки, заправляю принтер. За спасибі, і обходжусь якось без камер.
Для Бе Показати IP 6 Квітня 2017 23:01
Ви, як "справжній" українець, що не зроблять доброго, то все треба обісрати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus