USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцький футзальний клуб відсвяткував першу річницю

16 Листопада 2019 21:49
Відразу три події відсвяткував футзальний клуб «Любарт»: річницю від створення клубу, початок футзального сезону та презентацію нової форми.

Це відбулося 15 листопада в «Адреналін Сіті», пише Перший.

На спортивному святі зібрались тренери клубу, усі гравці та їхні батьки.

Була доросла команда та дві молодших – у вікових категоріях U15 та U11.

Для спортсменів організували змагання. Переможців у різних номінаціях відзначали брендованими подарунками: кружками, кепками, шарфами, браслетами.

«Взагалі «Любарт» створили 1 жовтня минулого року, але святкувати день народження клубу ми вирішили трохи пізніше. Хочеться щороку збиратись разом, аби всі відчували, що ми одна команда і робимо одну справу», – розповів менеджер клубу Дмитро Пасічник.

На святі був присутнім легенда українського футзалу Сергій Піддубний, який нещодавно став спортивним директором «Любарта». Він розповів, що заради розвитку цього клубу відмовився від пропозиції з-за кордону.

«Я довго чекав, коли в Луцьку з’явиться команда, яка матиме амбітні плани у футзалі. Тому я дуже радий, що мене запросили розвивати «Любарт» і я можу передавати свій досвід гравцям», – сказав Піддубний.

Граючий тренер Назар Бугайчук пообіцяв здобувати нові перемоги. «Коли створили клуб, ніхто не міг подумати, що за рік у нас настільки збільшаться масштаби, плани та амбіції», – сказав Бугайчук.
«Наші команди досить сильні, в Західній Україні – одні з лідерів. У нас є сильні гравці 2009 та 2006 року народження. Ми заявляємо їх, щоб показували свою майстерність і розвивались далі», - додав тренер дитячої команди Роман Кузьмич.

Після змагань всі три команди зійшлися у грі на одному полі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus