USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Луцький гурт презентує відомі хіти монстрів світової рок-музики

17 Травня 2016 17:39
Видовищне дійство з найвідомішими хітами від монстрів світової рок-музики - Red Hot Chili Peppers та MUSE – презентує лучанам група Jackson Crack. Неофіційне pre-party відбудеться перед літнім візитом до України цих всесвітньовідомих груп, - повідомляють організатори.

Насолодитися прекрасним шоу та світовими рок-хітами у живому виконанні гурту Jackson Crack лучани зможуть 21 травня у пивному клубі «Майдан» ( Луцьк, вулиця Бойка,2 ).

«Jackson Crack» – це хард-рок група з Луцька. За плечима хлопців – десятки виступів на сценах по всій Україні та участь у різноманітних музичних конкурсах.

Дійство обіцяє бути гучним та видовищним, адже музиканти уже мають досвід якісних живих виступів. Та запевняють, що відвідувачів чекає справжнє свято крутої музики.

Початок концерту о 20:00.

Довідки можна отримати за телефоном: (03322) 72-48-41.

Окрм того, більш детальніше про захід можна дізнатися на сторінці у ВК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus