USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Луцький ІТ-кластер запустив серію соціальної відеореклами

5 Червня 2015 09:25
«Простостань програмісtом», цей слоган відтепер з’явився на світлодіодних екранах Луцька (ПортCity, ТЦ «Слон» та відеоборд на вулиці Лесі Українки) у рамках соціальної ініціативи Луцького ІТ-кластеру за підтримки компанії LED Studio.

Про це повідомляють представники сфери ІТ у Луцьку.

Нагадаємо, що з дня заснування Луцький ІТ-кластер працює зокрема над популяризацію сфери ІТ у Луцьку. Окрім зустрічей у школах в проекті «Я знаю про ІТ» протягом квітня та травня за сприяння Луцької міської ради у Луцьку розмістили борди та сітілайти «Просто стань програмістом».

«Я звертаюся до дітей, а також до батьків, які впливають на вибір професії. Не віддавайте дітей на митників чи мерчандайзерів, направте їх в комп'ютерні науки - там великі можливості для успіху та достойного життя. Це можливості роботи по всьому світу, достойні заробітки та добра самореалізація.

Всі шукають успіху, і саме в айті людина має шанси саморіалізуватися найбільш ефективно. В нашій галузі нема зомбі-корпорацій, де людина гвинтик, тут навпаки - з кожного вимагається вчитися і самореалізовуватися по максимуму. Але валянкам в нашій сфері напевно найважче, це інша сторона медалі. Я вважаю, шо все буде ІТ, все буде добре», - каже ініціатор соцініціативи, засновник Луцького ІТ-кластеру Віктор Левандовський (InternetDevels).

Зі слів засновника ІТ-кластеру Вадима Махомеда (ІДЕЙЛ), ідею підтримала компанія, яка займається відеорекламою у Луцьку Lеd Studio, вони створили ролик та розмістили на наявиних у місті світлодіодних екранах.

«Тепер нашу соціальну рекламу можна побачити у місцях скупчення молоді: на вулиці Лесі Українки, біля 1-ї автостанції (там де Сільпо) та на фасаді ПортСіті. У цих відеозверненнях ми закликаємо молодь «просто стати програмісtом», йти у професію та пов’язувати своє життя з ІТ», - каже Вадим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
олекса Показати IP 6 Червня 2015 09:26
нові потуги з пошуків веб-рабів лєвандоса
Лолочка до олекса Показати IP 24 Червня 2015 14:10
Згідна з вами. Що в цьому хорошого? У пошуках людей,які можуть працювати за 2000 грн. Допустим, вийде на ринок праці 1000000 айтішніків. Що буде? Знецінення їхньої роботи. Чого і хоче досягти КластЄр.
вітька Показати IP 12 Серпня 2015 23:03
Пиар-пиар-пиар. А люде не особо отзываются. Не для Луцка это.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus