USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Єдиний недолік луцького «Авангарду»

17 Грудня 2014 18:00
Іноземні експерти перевіряли домашню арену луцької «Волині» й сказали, що стадіон «Авангард» практично готовий до Єврокубків, якщо відремонтувати туалети.

Про це йшлося під час «прямої лінії» з головним тренером луцької «Волині» Віталієм Кварцяним в редакції газети «Волинь Нова» 15-го грудня.

Лучанин Сергій Веремій запитав у тренера, чи зможуть волинські футболісти грати вдома, коли досягнуть рівня Єврокубків, чи потрібно буде їхати у Львів.

«Наш стадіон скромний, втім, він відповідає всім вимогам для проведення матчів Єврокубка. У нас були інспектори з Австрії й Швейцарії. Їхні зауваження стосувалися лише фасаду й туалетів. То першу проблему ми вирішили. А от з туалетами дійсно проблема – їм вже по 50 років. Ми плануємо їх привести в належний стан», - повідомив Кварцяний.

Нагадаємо, торік на стадіоні встановили нове табло площею 24 квадратних метри. А для шанувальників футболу провели екскурсію луцьким стадіоном «Авангард».

Зауважимо що на сьогодні у волинських футболістів - найнижча зарплата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Корінний лучанин Показати IP 17 Грудня 2014 18:52
Найнижча це яка? Зарплати треба оптимізувати, а не робити ЗАХМАРНИМИ! Це думка ЕКСПЕРТІВ і я її поділяю. У футбольному світі прикормили футболістів до незаслужених мільйонних зарплат. А ЩО, ГРА ВІД ЦЬОГО ПОКРАЩИЛАСЬ?
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 17 Грудня 2014 19:18
не лише у "футбольному світі" прикормили, і дворові команди як гроші не отримають нехочуть грати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus