USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Магія Волинської Казки» везе розваги для малечі

15 Вересня 2015 12:44
Черговий тур дитячого фестивалю «Магія Волинської Казки» відбудеться 20 вересня на Волині. Сімейне свято діятиме у мальовничих селах Переспа, Любче, Рудка-Козинська і Козин Рожищенського району.

Фестиваль, який проводить молодіжна організація «Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив» за сприяння Програми інституційного розвитку «Економічний розвиток громад» обіцяє багато розваг: екскурсії до народних майстрів, знайомство з місцевими легендами та їх інсценізаціями, алеї народних крамничок та виставки, майстер-класи з народними умільцями, продуктовий ярмарок сільських господинь та ще чимало цікавих заходів і сюрпризів.

Гостей свята розважатиме князь Любомир, Івасик-Телесик та інші персонажі українських народних казок, - повідомляють організатори.

В рамках фестивалю діятиме атракціон «Любченське таксі». Гарно вичесані коники, підвода та привітний водій не лише з комфортом провезе діток по колоритних місцях села, а й при бажанні і контролі дасть можливість стати водієм місцевої «карети» кожному бажаючому відвідувачеві.

Організатори запрошують в гості до Волинської казки діток з батьками.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном: 099 42 31 611 (Альона Багмут).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus