USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Маленьке корейське диво від компанії UMID

15 Листопада 2008 15:55
Нетбук від компанії UMID менший за звичайні нетбуки, тому його можна назвати міні-нетбуком. Про це 15 листопада повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Цікаво.Ком, це маля радує не лише розміром і приємним зовнішнім виглядом, але і начинкою, яка практично нічим не поступається нетбукам.
Працює він на процесорі Atom 1,1 або 1,3 ГГц, має 1 Гб DDR2 і 32-гігабайтний SSD-диск, веб-камеру, підтримує HSDPA, WIMAX, Wi-fi і Bluetooth, а також цифрове телебачення DMB і корейський безпровідний стандарт Wibro, може працювати як на Windows XP, Vista, так і на Linux.
Його дисплей є сенсорним, має роздільну здатність 1024 x 600. І важить це диво техніки «аж» 315 грам. До превеликого жалю, вартість і терміни виходу продукту, а також вірогідність його проникнення за межі Кореї поки під питанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus