USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Маленькі діти загинули не у вогні, а від рук батька? УТОЧНЕНО

9 Грудня 2008 16:55
Міліція виявила нові обставини трагедії, яка сталася вчора в Камінь-Каширському районі. Виявляється, дві маленькі дитини загинули не від вогню, а від ножових поранень. Правоохоронці підозрюють, що на малят руку підняв рідний батько, – повідомляють «Волинські Новини».
Нагадаємо, учора прес-служба МНС повідомила, що через порушення правил експлуатації пічного опалення в селі Сошичне Камінь-Каширського району загинули четверо людей, із них двоє - малята.
Однак сьогодні з’ясувалися і нововиявлені обставини. Як стало відомо з поінформованого джерела, опісля пожежі в будинку знайдено тіла 45-річного чоловіка та 38-річної дружини, а також двох маленьких синів (молодшому – менше трьох років).
За висновком судмедекспертизи, жінка та діти загинули не через пожежу, а від завданих ножових поранень. Міліція попередньо встановила, що чоловік у стані, далекому від адекватного (ймовірно – у стані алкогольного сп’яніння), завдав членам власної родини ножових поранень. Після цього він підпалив оселю, – повідомляє джерело.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus