USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Путіна вимальовується ще один фронт: Марші за федералізацію

17 Серпня 2014 22:00
У Новосибірську зірвали проведення маршу за федералізацію Сибіру. Про це повідомляє «Українська правда».

Марш мав розпочатися об 11 ранку за київським часом під гаслом – "Годі годувати Москву!"

Вчасно не зупинившись, Російська влада виростила собі ворогів - Сибірських партизанів. У мережу потрапив ролик де озброєні люди на тлі прапора Сибіру озвучують свої вимоги і претензії до влади Росії.



Однак напередодні кількох організаторів акції затримала поліція, зокрема, за обвинуваченням у крадіжці мобільного телефону.

Інших викликали на допит до центру протидії екстремізму. Разом з тим у Єкатеринбурзі на Уралі пікет за конституцію Російської Федерації завершився, так і не розпочавшись.

У місті планували провести паралельну акцію з маршами за федералізацію у Новосибірську та Калінінграді.

Активісти хотіли нагадати, що за конституцією Росія є федеративною державою. Тільки-но на акцію зібралися два десятки учасників, як їх оточили місцеві "тітушки" та поліція. Зі свідчень очевидців, хулігани з правоохоронцями спільними зусиллями провокували мирних демонстрантів.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ ДНР - ЦЕ ДОБРЕ, А СИБІРСЬКА НАРОДНА РЕСПУБЛІКА - ЦЕ ПОГАНО?

Активістів затримали та повезли до поліцейського відділку. Своєю чергою, в центрі Києва відбувся мітинг на підтримку федералізації Сибіру та Кубані. Активісти провели акцію під гаслами "Сибір, вставай" та "Свободу Сибіру!".

Люди у вишиванках, з плакатами "Слава Сибіру" і "Путін - дай свободу Сибіру" заспівали сибірський гімн.

Після цього мітингувальники пройшли Хрещатиком. На Майдані Незалежності до них приєдналися люди, які раніше зібралися на віче. Пізніше усі разом заспівали вже гімн український. Учасники акції символічно записувалися до "сибірської сотні".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus