USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

«Маємо гарно зіграти завтра», – Чайковський про поразку від «Дніпра»

12 Січня 2024 20:05
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» невдало розпочав домашній бабл, поступившись лідеру Суперліги «Дніпру». На післяматчевій пресконференції представники лучан вибачалися за такий результат та наголошували на важливості завтрашньої гри з «Кривбасом».

Баскетболіст «Дніпра» Іван Колдомасов відзначив невдалий початок гри для його команди.

«На початку матчу ми не бігли, погано захищалися, практично не кидали. Дуже мало набрали очок з відкритих позицій. Але загалом добре, що ми перемогли. Усім хлопцям вдалося зіграти сьогодні. В команди десь було недоналаштування. Але ми забуваємо цю гру і готуємося до завтра», – сказав гравець.
Головний тренер «Дніпра» Володимир Коваль також акцентував на невдалій першій половині.

«Погана перша чверть, ми не грали свою гру, погано захищалися і погано бігли. Ми не показали ту гру, на яку розраховували, – швидкий баскетбол. Але після перерви хлопці вийшли і стали грали по-іншому, тому й такий результат», – зауважив коуч дніпрян.
Гравець «Старого Луцька» Олександр Прозапас не приховував свого розчарування після невдалого матчу.

«Слова після такої гри відсутні. Нас просто переїхали катком. У другій чверті була можливість наздогнати «Дніпро», коли ми дали ривок. А далі низка незабитих трьохочкових, штрафні – катастрофа», – відзначив баскетболіст луцької команди.
Головний тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський попросив вибачення у вболівальників за неякісну роботу його команди.

«По рахунку можна сказати, що баскетбол був у другій чверті. Єдине пояснення, що протягом підготовки до баблу ми намагалися максимально інтегрувати нового гравця (Маркіз Джексон, – ВН) в ігрові схеми. Не скажу, що це вийшло. Багато неприємних моментів. Можливо, наша невпевненість пов’язана з тим, що вперше у чемпіонаті на трибунах були вболівальники. Велике дякую їм за підтримку команди.
Я думаю, що ми маємо максимально гарно зіграти завтра, тоді всі ці мої вибачення будуть виправдані», – резюмував Дмитро Чайковський.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Алгоритм Показати IP 12 Січня 2024 21:15
Сьогодні: "Маємо завтра зіграти гарно". Завтра: "Маємо післязавтра зіграти гарно".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus