USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Майже 20 луцьких прикордонників притягнули до відповідальності

20 Травня 2013 12:37
Порушення вимог Кодексу про адміністративні правопорушення виявили у працівників Луцького прикордонного загону.

Про це інформують у прес-службі прокуратури Луцька.

Прокуратура Луцька провела перевірку додержання посадовими особами Луцького прикордонного загону вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення при адміністративному провадженні в справах щодо захисту державного кордону України.

Виявили, що прикордонники у декількох випадках складали адмінпротоколи відносно громадян за відсутності адміністративного правопорушення.
Окрім цього, всупереч вимог законодавства при складанні протоколів про адмінправопорушення в багатьох випадках прикордонники не опитували осіб, яких притягували до відповідальності, неправильно зазначали їх прізвища та не вказували всі обставини вчинення правопорушення.

Прокурорська перевірка встановила, що прикордонники не залучали до участі у розгляді справи про адмінправопорушення щодо іноземців, які не володіють українською мовою, перекладачів та захисників. В окремих випадках незаконно утримували громадян після складання протоколу про адмінправопорушення та його розгляду. Окрім цього, в деяких документах виявили чіткі ознаки підчищення та виправлення дат їх складання.

З метою усунення порушень вимог Кодексу про адміністративні правопорушення прокуратура Луцька внесла подання начальнику Луцького прикордонного загону. За результатами його розгляду, до дисциплінарної відповідальності притягнули 16 посадових осіб підрозділів державного кордону України Луцького прикордонного загону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus