USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Металурги» піднімали лучанам настрій. ФОТО

12 Листопада 2012 11:38
Команда «Проспект металургів» із Запоріжжя перемогла у другій чвертьфінальній грі Ліги КВН «Волинь».
Про це повідомляє видання «ВолиньPost».
Друга чвертьфінальна гра Ліги КВН «Волинь» відбулася у суботу, 10 листопада, у Палаці учнівської молоді Луцька. До слова, захід був присвячений 51-му дню народження КВН.




Участь у конкурсі взяли п’ять команд: «Вікенд» (Тернопіль), «ВІНС» (Вінниця), «Степан Гіга» (Рівне), «Проспект металургів» (Запоріжжя) та «Малишка Емілі» (Київ).



До складу журі, що оцінювали дотепність гравців, увійшли: заступник головного редактора газети «Відомості.UA» Михайло Гарщаль, капітан луцької команди КВН «Акуна Матата» Олена Довгалюк, капітан команди КВН «Бомба» (Млинів) Денис Мандзюк, гравець команди «Бомба» (Млинів) Володимир Жабокрицький та учасниця команди КВН «Ребра Адама» (Луцьк) Наталка Андрощук.



Команди змагалися в чотирьох конкурсах: «Візитка», «Розминка», «Біатлон» та «Музичний фрістайл».





Вже у «Візитці» хлопці із Запоріжжя відмінно стартували і були фаворитами впродовж усієї гри. Вийшовши на сцену, вони відразу поцікавилися, хто з присутніх на виборах голосував за Партію регіонів. Руки підняли лише кілька людей. Оскільки прихильників Партії регіонів серед присутніх виявилося мало, «Проспект металургів» потішився. «Перед адекватними виступаємо», – заявили гумористи із Запоріжжя.



Саме команда «Проспект металургів» у підсумку здобула перше місце, на другому опинилася команда «Малишка Емілі», а на третьому – «Вікенд». Ці три команди пройшли до півфіналу ліги. Команда «ВІНС» посіла четверте місце, а «Степан Гіга» – п’яте.




Як повідомили в молодіжній громадській організації «Волинська асоціація КВН», яка є організатором ліги КВН «Волинь», третій чвертьфінал відбудеться 8 грудня.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus