USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міліціонер з Волині став дворазовим чемпіоном Європи

8 Грудня 2010 09:54
За підсумками року команда волинських міліціонерів посіла перше місце у Спартакіаді МВС України з професійно-прикладних видів спорту.
Сюди належать легкоатлетичний крос, прикладна стрільба, офіцерське триборство, багатоборство снайперів міліції та багатоборство груп захоплення, повідомив заступник начальника УМВС - начальник УКЗ УМВС України у Волинській області полковник міліції Володимир Остапович 7 грудня під час прес-конференції «Спортивні досягнення правоохоронців за 2010 рік».
Зокрема на чемпіонаті МВС України з багатоборства снайперів міліції представники Волині вибороли друге місце серед 18-ти команд. При цьому найкращий результат у вправі ПМ-4 – 94 очки зі ста можливих – показав старший інженер з ТЗІ ВДЗР УМВС лейтенант міліції Володимир Лозовицький.
На чемпіонаті Європи з марафонського бігу серед поліцейських у Празі майстри спорту України міжнародного класу Олександр Головницький і Сергій Оксенюк у складі збірної команди МВС України вибороли перше місце.
А дільничний інспектор міліції Луцького МВ УМВС старший лейтенант міліції Олександр Борисюк став дворазовим чемпіоном Європи серед поліцейських у бігу на 1500 і 800 метрів.
Також Борисюк у нинішньому році виграв золоті медалі на зимовому чемпіонаті України, Кубку України, чемпіонаті МВС України, чемпіонаті України.
На чемпіонаті України з легкої атлетики золоту медаль за перемогу на дистанції 10000 метрів здобув майстер спорту міжнародного класу Віталій Шафар – старший лейтенант міліції, інспектор штатної спортивної команди Волинського училища професійної підготовки працівників міліції УМВС України в області.
У листопаді на Гібралтарі відбулися чемпіонати світу та Європи з бігу на 100 кілометрів. Друге місце в заліку чемпіонату Європи посів начальник штатної спортивної команди Волинського училища професійної підготовки працівників міліції УМВС України в області капітан міліції Олександр Головницький. У заліку чемпіонату світу – був п’ятим.
На чемпіонаті МВС України з легкоатлетичного кросу, що проходив у Чернівцях на початку квітня. Саме там наші спортсмени посіли перше місце. Медалі, завойовані в індивідуальних змаганнях, привезли додому Олександр Борисюк за перше місце на дистанції 1000 метрів і Віталій Шафар, який фінішував другим на дистанції 3000 м.
Начальник відділу професійної підготовки УКЗ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Віктор Петрушко розповів про Шостий міжнародний поліцейський турнір любителів футболу, що відбувся у Вільнюсі.
Нашу державу, крім волинян, представляли співробітники кияни. На цих змаганнях волинські правоохоронці вибороли почесне перше місце.
Заступник голови Президії обласної ради ВОО ФСТ «Динамо» України Василь Авраменко розповів, що об’єднаний колектив фізичної культури УМВС України у Волинській області виборов перше місце в загальному заліку «Спартакіади-2010» Волинської обласної організації ФСТ «Динамо», в рамках якої проводилися чемпіонати серед правоохоронних відомств області з восьми видів спорту.
У березні на Волині проходив чемпіонат Волинської обласної організації ФСТ «Динамо» з прикладної стрільби. Перше місце виборола команда УМВС України у Волинській області.
В особистій першості чемпіонами також стали працівники органів внутрішніх справ: серед жінок – Людмила Борисенко, серед чоловіків – Анатолій Якимович. Окрім того, третє місце посів Віктор Петрушко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus