USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міністр агрополітики подав у відставку

30 Січня 2016 13:07
Міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко написав заяву про свою відставку і подав її у Верховну Раду України. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Фракція зробила свій вибір, зумовлений винятково політичною доцільністю. Я повинен виконати рішення фракції, яка 14 місяців тому висунула мене на посаду міністра. Мною написана заява про відставку, яку я подав до Верховної Ради України. Подальшу долю заяви вирішить коаліція депутатських фракцій та український парламент», – йдеться у дописі.

Павленко наголосив, що до ухвалення рішення парламентом він і команда Мінагрополітики продовжують «працювати, не зменшуючи темпів».

Нагадаємо, лідер фракції «Самопомочі» у Верховній Раді Олег Березюк заявив, що Рада партії ухвалила рішення про відкликання міністра АПП Олексія Павленка. Джерела в партії повідомляли, що причиною цього є прем’єр Арсеній Яценюк, через якого Павленко начебто не може нормально керувати міністерством.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 30 Січня 2016 15:13
сеня кролік затр"" ав всіх
дідусь Показати IP 30 Січня 2016 16:13
Тільки народ є джерелом і носієм влади, тому замість народу не має права ніхто нікому надавати владу і нікого позбавляти влади. Представницька демократія має бути триєдиною, тому гілки влади повинні мати рівні повноваження від народу і жодна гілка не має права призначати іншу. Влада представників народу має встановлюватися з низів до центру, децентралізовано, а не відразу всенародно і безвідповідально обирати центральну владу. Збереження сталінської централізації влади разом із штучним роздвоєнням виконавчої влади та ізоляцією народу від судової влади допустили кримінальну окупацію всіх органів влади, що і стало головною причиною корупції...
Тарас Чурило Показати IP 30 Січня 2016 16:19
Та що ж це за коаліція така? Насправді немає ніякої коаліції і Порошенко повинен розпустити Верховну Раду
Анонім Показати IP 30 Січня 2016 21:38
Павленко їм не догодив. Та ліпше б своїм прахадімцем Семенченком зайнялися. Це ж позор аферист працює в комітеті з питань національної оборони, має доступ до державної таємниці. Як же так?
123 Показати IP 30 Січня 2016 23:13
Що Швайка, що Павленко то г@вно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus