USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міжнародний турнір з міні-футболу відбувся за підтримки Фонду Ігоря Палиці

12 Червня 2018 14:17
Днями у Любомлі відбувся міжнародний турнір з міні-футболу, який уже ввосьме організувала районна газета «Наше життя». З цієї причини, і дату проведення турніру обрали символічну – День журналіста.

На змагання прибули команди ветеранів футболу з України та Білорусі. Про це повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

Підтримали футболістів та привітали переможців заступник міського голови Микола Оніщук та представниця Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у Любомльському районі Лариса Солом’янюк.

«Приємно, що Любомль має свої гарні традиції. Зокрема, славиться проведенням міжнародного турніру з міні-футболу. У дні змагань наше місто перетворюється на осередок спортивного життя району, а слава про любомльські футбольні баталії розійшлася далеко за межі області. Сподіваюся, що кількість учасників щороку збільшуватиметься, і наша співпраця принесе і турніру, і рідному місту лише успіх та визнання», – зазначив депутат від УКРОПу Микола Оніщук.

Нагадаємо, що Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» уже другий рік поспіль підтримує проведення змагань. Цьогоріч за сприяння Фонду учасників змагань нагородили кубками, медалями, грамотами та футбольними м’ячами.

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» ніколи не залишається осторонь питань розвитку спорту, популяризації здорового способу життя серед молоді, а тому ми завжди радо долучаємося до таких заходів. Турнір уже давно став однією із численних «візитівок» міста, адже щороку до його проведення долучається дедалі більше людей. Маю надію, що ця гарна справа, яку започаткувала районна газета, матиме щасливе продовження у майбутньому», – зазначила Лариса Солом’янюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus