USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мобільного оператора нагородили міліцейською відзнакою

4 Лютого 2010 09:25
Начальника Луцького відділення Львівської філії компанії «Київстар» Миколу Косенка нагородили міліцейською відзнакою «За сприяння органам внутрішніх справ».
Нагороду представнику оператора мобільного зв’язку вручив начальник обласного управління МВС Віктор Швидкий. Він зазначив, що відзнака присуджена за плідну співпрацю з правоохоронцями, - повідомляє прес-служба обласного МВС.
«Вони забезпечили корпоративним зв’язком усіх дільничних інспекторів міліції, чергові частини УМВС України у Волинській області, допомогли під’єднати до Інтернету Пункт перебування іноземців та осіб без громадянства, що у селі Журавичі Ківерцівського району», - зазначив керівник волинської міліції.
Микола Косенко зізнався, що відзнака стала несподіванкою для колективу Луцького відділення «Київстар». Бо його підлеглі телефоністи працюють на благо людей, не сподіваючись отримати за це нагороду.
«Приємно, коли праця людей належно оцінюється. Наша компанія допомагає міліції з 2001 року й надалі співпрацюватиме з охоронцями спокою в краї», - сказав Косенко.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus