USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Мокрий сніг, туман та похолодання: якою буде погода на Волині протягом тижня

8 Листопада 2021 17:43
Цього тижня Волинь перебуватиме під впливом антициклону, який принесе із собою прохолодну та здебільшого суху погоду. Проте не обійдеться й без осінніх синоптичних вибриків, як-от туман та мокрий сніг.

Про це повідомив черговий синоптик Волинського обласного гідрометеоцентру Василь Климюк.

Зі слів метеоролога, цього тижня на погодні умови на території області впливатиме антициклон.

«Протягом тижня погода буде прохолодною і здебільшого без опадів, хоча у ніч на 9 листопада очікуємо на невеликі дощі, подекуди з мокрим снігом. Утім вже з 10 листопада на Волині буде сухо», - розповідає синоптик.

Він зазначив, що у вівторок, 9 листопада, по області прогнозують хмарну з проясненням погоду, вночі – опади у вигляді дощу з мокрим снігом. Вітер північний, 7-12 метрів за секунду. Нічна температура повітря коливатиметься від -1 до +4, вдень +2…+7 градусів за Цельсієм.

10 листопада на Волині очікують мінливу хмарність без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі опуститься до -2…-7 градусів нижче нуля, натомість вдень буде від 2 до 7 градусів тепла.

У четвер, 11 листопада, на території області прогнозують мінлива хмарність без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься в інтервалі від 0 до -5 градусів, вдень стовпчик термометра покаже 5-10 градусів з позначкою «плюс».

12 листопада очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Нічна температура повітря коливатиметься у межах від -2 до +3 градусів, вдень 4-9 градусів вище нуля.

13 листопада на Волині напрямок вітру зміниться на південний, зі швидкістю 7-12 метрів за секунду. Нічна та денна температури повітря будуть аналогічними, як і 12 листопада.

Цього тижня Волинь буде під впливом антициклону, тому погода буде прохолодною без опадів. У ніч на 9 листопада ще будуть невеликі опади, а вже з 10 листопада буде сухо.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus