USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Молоді поети зробили у Луцьку презентацію власного доробку

30 Травня 2009 15:00
У луцькому книжковому магазині «Читай.Країна» 29 травня відбулась зустріч з молодими поетесами Волині і не тільки, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Головною темою заходу стала збірка молодої поезії «ЛІТпошта», де волиняни представлені аж вісьмома авторами.
 
Голова Волинської обласної організаії Національної спілки письменників України Ніна Горик відзначила, що у «ЛіІТпошті» різні за рівнем доробки, проте кожен автор є оригінальним. Письменниця після слів похвали почала повчати молодих колег щодо їх мовних помилок.
 
Свої вірші зачитали присутнім молоді поети Олег Фірук, Вікторія Литвак, Тетяна Бондар, Оксана Гундер, Роман Романюк, Анна Луцюк, Ольга Ляснюк. Поезії більшості з них надруковані у презентованій збірці. Крім того, на зустрічі з молодими поетами була присутня одна з укладачів «ЛІТпошти» Марія Шунь.
 
На завершення представники книгарні зазначили, що на їх базі буде організований літературний клуб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
очевидець Показати IP 1 Червня 2009 09:42
Взагалі-то, Олег Фірук був окремо і презентував свою власну книжку. А усі інші були учасниками презентації "Літпошти". І журналіст ВН одну поетку "згубив", хоча люб'язно з нею теревенив, - Елю Форманюк. Уважнішими треба бути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus