USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Молоді «волиняни» здолали «зелених левів». ФОТО

13 Липня 2012 13:23
У матчі першого туру футбольної першості серед молодіжних команд між «Волинню» та «Карпатами» перемогу святкували підопічні Анатолія Пісковця. Вирішальний гол забив Олександр Насонов.
Про це повідомляє сайт ФК «Волинь».

Перебіг подій на полі відкоригувала погода, бо напередодні матчу у Луцьку випав дощ, який зіпсував ідеальний газон «Підшипника». Тому команди розпочали неквапливо. Волиняни на правах господарів притиснули, гостей, але за першу чверть тайму в господарів запам’ятався тільки потужний постріл Артема Щедрого із штрафного – виручив кіпер «Карпат». Це був, напевне, найсерйозніший момент в лучан, оскільки з середини тайму ініціативою заволоділи львів’яни і не відпускали її до свистка на перерву.

На 24-й хвилині Літовченко відбив хороший удар Страшкевича із 30 метрів, а вже через чотири хвилини голкіпер був безсилий. Після прострілу з правого флангу Страшкевич таки досяг свого – ударом в дотик спрямував м’яч під поперечину – 0:1.

Найприкріше, що шанси відігратися в лучан проглядалися досить кволо. Вони програвали центр поля і відзначилися тільки двома попередженнями Насонова та Павлова.

На другий тайм Анатолій Пісковець випустив Луценка замість Годованого, Карасюка замість Панаса і Циркуненка замість Павлова. Відповідно змінився й малюнок гри – звичну пару центрбеків утворили Приндета з Циркуненком, а Стевич перемістився в середину поля.

Фактично друга половина гри стала дзеркальним відображенням першої. Львів’яни лічені рази переходили центр поля. Дійшло до того, що навіть Приндета вдавався до флангових рейдів. Відчувалося, що «Карпати» виявилися неготовими підтримати темп гри, який задали у першому таймі. Перший тривожний дзвінок для гостей зробив Саша Стевич, який небезпечно бив головою на початку тайму. Гості натяку не зрозуміли і на 57-й хвилині інший СашаМарковець – красивим ударом головою після вивіреного пасу Луценка зрівняв рахунок – 1:1.

Лучани не думали зупинятися і на 65-й хвилині заслужили чисельну перевагу завдяки активності Щедрого, який грав лівого вінгера – вилучення у «Карпат» на рахунку Савченка (два попередження).
Волиняни почали облогу штрафного майданчику гостей. Шанси мали Насонов, Стевич, Карасюк, Коблюк, Подригуля. Зрештою хлопці Пісковця за наполегливість були винагородженні другим голом. За мить до фінального свистка Олександр Насонов за неймовірною траєкторією закрутив м’яча із штрафного з лівого флангу у дальню дев’ятку, за комірець кіперу.

«Волинь-М» - «Карпати-М» 2:1
12 липня 2012 р. Луцьк. Стадіон «Підшипник». 350 глядачів. 22°С.

Склади команд:
«Волинь-М»: Літовченко, Насонов, Приндета, Стевич, Годований (Луценко, 46), Мучак (Коблюк, 76), Щедрий (Комар, 46), Подригуля, Марковець, Панас (Карасюк, 46), Павлов (Циркуненко, 46)
Тренер: Анатолій Пісковець
«Карпати-М»: Ільющенков, Жовтюк, Подоляк, Гудак (Березовий, 46), Савченко, Мартинюк, (Білий, 46), Чачуа, Костевич (Смук, 90+3), Семчук (Загідулін, 55), Страшкевич (Пучковський, 69), Михальов
Тренер: Андрій Сапуга







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus