USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодіжку «Волині» «Шахтар» переміг з «хокейним» рахунком

6 Серпня 2012 14:47
Молодіжний дубль луцької «Волині» програв донецькому «Шахтарю» із майже «хокейним» рахунком. 4:6 і перемога їде на схід України.

Матч відбувся 5 серпня на луцькому стадіоні «Підшипник», - пише прес-служба ФК «Волинь».

Суперники «хрестоносців» активно розпочали матч і вже у першу десятихвилинку обмінялися голами. Ініціатива ненадовго перейшла до господарів, але помилка в центрі захисту після розіграшу стандарту призвела до голу в «наші» ворота – 1:2.

«Шахтарі» виглядали технічнішими, але «Волинь» вигравала майже усю верхову боротьбу. На гол волиняни відповіли дуплетом. Спочатку Євген Павлов виграв ближню штангу після кутового у виконанні Артема Щедрого і ударом головою зрівняв рахунок. А за хвилину Олексій Бабир змістився до лінії штрафного майданчика і пробив «дев’ятку» воріт «Шахтаря» – 3:2.

На другий тайм «Волинь» вийшла в оновленому складі. «Шахтар» надійно закрив «червоно-білих» на їхній половині і до 60-ї хвилини забив лучанам ще три голи після фатальних помилок захисту та воротаря.

Після цього гості почали «сушити» гру, катаючи м’яча від захисників до воротаря і довгий час молодіжка «Волині» не могла нічого вдіяти проти такої тактики. Але щойно «волинянам» знову почали вдаватися флангові атаки, як «Шахтар» забив вшосте – 3:6.

Однак, до радості вболівальників Щедрий подав м’яча Павлову і той ударом головою влучив у ворота.

Так, «Волинь» поступилася «Шахтареві» із рахунком 4:6.

Нагадаємо, сьогодні відбудеться матч між основними складами «Волині» та «Шахтаря».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus