USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Молодик, який спричинив смертельну ДТП під Луцьком, відсидить 5 років у тюрмі

21 Квітня 2023 12:49
Винуватцю смертельної ДТП у селі Струмівка Луцького району, яка сталася 06 вересня 2020 року, присудили п'ять років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Нагадаємо, 6 вересня 2020 року 22-річний чоловік за кермом автомобіля марки «Mercedes-Benz E320», в якому перебувало двоє неповнолітніх, перевищив дозволену швидкість руху та допустив зіткнення свого авто із мікроавтобусом, що зупинився на узбіччі для висадки пасажирів.
Порушення водієм правил безпеки дорожнього руху призвели до загибелі двох жінок та травмування ще п’ятьох осіб, в тому числі двох підлітків у його автомобілі.
Не один рік тривали суди, прокурори наполягали на реальній мірі покарання – і от, після повернення кримінального провадження з Верховного Суду, вироком Волинського апеляційного суду від 18 квітня 2023 року задоволено апеляційну скаргу прокурора та скасовано вирок Луцького міськрайонного суду від 24 березня 2021 року, яким винуватцю ДТП було призначено покарання із випробуванням.

Згідно з новим вироком йому призначено покарання у виді позбавленням волі на строк п’ять років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus