USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Молодим душею волинянам влаштували танці під відкритим небом. ФОТО

25 Серпня 2013 19:00
Міська влада Ковеля, у день відзначення 22 річниці незалежності України особливо подбала про людей старшого покоління. Для тих, хто молодий душею, на площі, біля міського фонтану, влаштували танці, інформують у прес-службі Ковельської міськради.
Муніципальний духовий оркестр спеціального для свята підготував концертну програму. Люди літнього віку виявили активність та сміливо демонстрували свої танцювальні здібності.


А згодом естафету свята передали молоді. Конкурс караоке «Тобі, Україно!», організатором якого є Молодіжний центр «Ковель», зібрав усіх охочих поспівати. Ковельчани показали неабиякі знання українських пісень та вокальні здібності.

Але найбільше глядачів зібрав вечірній концерт. Привітати ковельчан зі святом приїхав відомий український гурт «Чорні черешні». Пісні колективу підспівували чимало глядачів, адже його репертуар давно уподобали ковельчани.

Довідка.
Поп-фолк-джаз колектив «Чорні черешні» створений наприкінці 80-их. За три десятки років своєї діяльності у нього чимало нагород: дипломант фестивалю «Червона рута», володар Гран-прі Міжнародного фестивалю естрадної музики «Марія», дипломант фестивалів «Оберіг», володар найвищої відзнаки фестивалю «Велика Берегиня».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus