USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Московський «Локомотив» дозаявив Михалика

10 Липня 2015 12:18
Волинського футболіста Тараса Михалика дозаявили у складі московського «Локомотива» для участі у наступному сезоні Російської футбольної Прем’єр ліги.

У середу, 8 липня, «Локомотив» подав заявку для участі у новому чемпіонаті, проте Михалика в ній не виявилося. Через добу «залізничники» відправили офіційний документ, де йшлося про дозаявлення Тараса Михалика. Така інформація з'явилася на офіційному сайті РФПЛ. Зараз український захисник у складі московської команди перебуває на зборах в Австрії.

Зазначимо, минулого сезону Михалик провів 16 матчів в Прем’єр лізі, три в Кубку Росії та вийшов на заміну у грі раунду плей-офф Ліги Європи проти грецького «Аполлона» (1:1). У пасиві захисника «Локомотива» шість жовтих карток та одне видалення.

Нагадаємо, волинянин перейшов у московський «Локомотив» влітку 2013 року на правах вільного агента, підписавши з «залізничниками» трирічний контракт.

«Михалик є універсальним футболістом оборонного плану. Він може грати як в опорній зоні, так і центрального захисника. Це чіпкий, швидкий футболіст. Упевнений, що він підсилить конкуренцію в лінії захисту і принесе користь нашому клубу», - так тоді прокоментував угоду начальник селекційного відділу «Локо» Кирило Котов.

До того Тарас виступав за українські клуби «ЦСКА» (Київ), «Закарпаття» (Ужгород), «Динамо» (Київ).

Зазначимо, щороку Тарас Михалик бере участь у новорічному футзальному турнірі в Луцьку. Також футболіст увійшов до списку найвідоміших футболістів волинського краю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ВУдман Показати IP 10 Липня 2015 13:24
Полішук він і в кацапляндії полішук!!!
ми Показати IP 10 Липня 2015 13:43
повєстку йому і в ато
45 до ми Показати IP 10 Липня 2015 14:36
Какое АТО, он Родину сменил, а ты про какое-то АТО.
Гриша Показати IP 10 Липня 2015 15:12
Ганьба Михалику, в такий для України час грати за команду агресора - це бути посібником Путлєра і його оточення !!! Ніякий спорт не може виправдати поступок Михалика , за це його пожиттєво включити в список Нон-грата України . В армію взагалі, ні під-яким придлогом не призивати, такі люди за гроші продадуть і рідну маму !!!
НЕ ВАМ РІШАТИ! Показати IP 10 Липня 2015 20:22
шо ви трандите. Завідуєте, що чоловік в 32 роки має все. а у вас ума не хватає. Людина заробляє гроші, то значить всі хто їздить на сезонні роботи до Росії треба в список нон-грата. Сидять тут всякі, не розуміючи, що в селах майже всі чоловіки в Росії працюють щоб сім"ю прокормити. Дайте зарплати як там, не їздитимуть.
патріот Показати IP 11 Липня 2015 13:05
Росія - країна агресор, про це повинні знати ми , наші діти, внуки , правнуки і передавати з покоління в покоління. Як вище написано ,що ми сім'ю без росії "прокормити" не зможемо. Це говорить про те ,що путінська пропоганда дуже суттєво вплинула і на свідомість наших громадян. Якщо ви хочете їхати на заробітки, будь-ласка, світ великий - але не в КРАЇНУ , яка питається нас як націю знищити НІ - маймо свою гордість ... СЛАВА НАШІЙ НАЦІЇ .
вболівальник Показати IP 12 Липня 2015 08:37
СЛАВА УКРАЇНІ !!! Історія розставить всі крапки над " і " , " Бідного і ніщого " Михалика , який заробляє собі на прожиття в країні - агресора також не забудуть ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus