USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Моїх гравців підкосило вилучення», - Кварцяний про гру «Волині»

4 Серпня 2013 07:00
Луцька «Волинь» на власному полі поступилася дніпропетровському «Дніпру» - 1:3.

Віталій Кварцяний, головний тренер ФК «Волинь»:

- Команда програла… Ми не будемо виправдовуватися, але ми третій матч граємо удесятьох. В Києві нам вдалося зберегти рахунок, бо вилучення було пізнє.

Мемешев дві гри не грав і сьогодні виглядав слабо, хоча і міг забити. Мене запитують про гру в Запоріжжі…. Якщо грають десять на одинадцять, то гра вже не рівна. Можливо, в регламенті треба написати, що «Волинь» має грати в меншості. Я попереджував футболістів: розраховуйте на те, що суддя буде вас «шукати», дасть одну карточку, і дасть другу, щоб дати супернику шанс.

У нас влітку пішло чотирнадцять (гравців, - ВН) і цей карточний будинок було тяжко зліпити, ПВА ще не висохло на ньому, але ми пробуємо грати, та коли граємо вдесятьох… Все-таки припустилися дуже багатьох помилок, не забили Задерецький і Мемешев. "Дніпро" також не реалізовував свої моменти, але вони не грали в меншості. "Волинь" грала в рівний футбол, але потім почала поступатись.

Я не розумію деяких гравців, наприклад, третій гол забивався після прострілу, який зобов’язаний переривати воротар. У таких матчах воротар має багато роботи і йому важко забити. Коли забивали нам другий гол, то Неділько не "відсунув" своїх гравців подалі від воріт і вийшло так, що його занесли буквально у ворота разом з м’ячем. Те саме по першому голу – не пішов на перехоплення. Так, в нього було кілька моментів, коли він стрибав, повзав, витягував. Але те, що могло не залетіти – залетіло. Шиков – не правий захисник і зіграв не так, як йому потрібно. Я не задоволений Кінашем, так, як незадоволений Сімініним після минулої гри. А ще скажу, що суддям дуже подобається бити слабких. Ми ще не зігралися, а на нас вже так серйозно тиснуть, тому доводиться червоніти за програний матч.

- Волинь по-різному зіграла в двох таймах. Ви будували так гру, щоб зіграти сильно в першому таймі і виглядати рівно проти "Дніпра"?

- Ми проти будь-якої команди граємо рівно, не від оборони. Моїх гравців, звісно, підкосило вилучення.

- Стандарти кілька разів пробивав Скоба. Вам не здалося, що невдало?

- Йому ніхто не казав взагалі бити їх і я не зрозумів його гру в другому таймі, як і гру ще кількох футболістів. Ну гаразд, молодому Задерецькому ще можна дещо вибачити – він перший раз грав повністю матч, в нього день народження сьогодні. Але в нас в другому таймі взагалі ніхто не грав.


Хуанде Рамос, головний тренер ФК "Дніпро":

- Рівною вийшла гра з самого початку. Моменти були і в одної, і в іншої команди. До того періоду, поки в другому таймі ми не вийшли вперед і остаточно не закріпили свою перевагу, гра була дуже рівною і непростою, в ній було багато боротьби. Потім ми вийшли вперед. Але перед цим моменти створювали і ми, і суперники. Вже після третього забитого голу ми почали грати спокійно і закріпили перемогу. Ця перемога дає змогу нам триматися в верхній частині турнірної таблиці і ми були зобов’язані сьогодні перемагати, після попередньої поразки.

- Чи вплинуло вилучення на хід поєдинку?

- Звичайно, коли ти залишаєшся в меншості, то складніше грати. Маючи перевагу в одного гравця команда почуває себе впевненіше. Але до того моменту ми вже контролювали хід гри і вилучення стало для нас просто додатковою перевагою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus