USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

«Ми підтвердимо свою незалежність»: в ЛНТУ розпочали вручати дипломи бакалаврів. Фоторепортаж

16 Липня 2022 15:12
У Луцькому національному технічному університеті розпочали вручати дипломи бакалаврів. Першими омріяні дипломи отримали випускники факультету бізнесу та права. А загалом дипломи отримають 1200 бакалаврів політеху.

Привітати понад 250 колишніх студентів факультету бізнесу та права, які нині стали дипломованими бакалаврами, прийшли батьки, близькі та друзі.
Проректор Луцького НТУ Надія Ковальчук у вітанні випускникам відзначила, що нині Україна переживає непрості часи, але невдовзі ми переможемо і кожен з випускників зможе себе реалізувати.

«Це єдиний факультет, на якому я перетиналася чи не з кожним студентом протягом останніх чотирьох років. Найкращий, найпродуктивніший, найрозумніший, найефективніший факультет бізнесу та права, вітаю вас з випуском. Сьогодні ми живемо у складних умовах. Кожен ранок у нас розпочинається з перегляду новин. Ми не знаємо про плани нашого ворога, який є жорстоким та непередбачуваним. Він не хоче бачити Україну вільною та незалежною. Але Україна – це незалежна держава, яка готова боротися за свою самобутність та обов’язково переможе. Дякуючи ЗСУ, усім, хто воює на усіх фронтах, Україна бореться за свою незалежність та щастя. Завдяки вашому вкладу ми невдовзі підтвердимо свою незалежність. Бажаю кожному з вас мати відчуття спокою в серці, впевненості у завтрашньому дні. Кожен з вас досягне тієї мети, яку поставив перед собою», – наголосила Надія Ковальчук.
Також бакалаври отримували привітання від своїх викладачів, які вкладали у них свої душу та знання, та від успішних випускників факультету.

Після вітальних промов колишні студенти отримали омріяні дипломи бакалаврів, до яких ішли протягом чотирьох років.
Вручення дипломів випускникам ЛНТУ – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus